FLOWERACADEMY.SI

Znanje, inovacije, mreženje in strast

AKADEMIJA CVETJA FLOWERACADEMY.SI

Prva zasebna šola floristike in hortikulture v Sloveniji. Ker nam ni vseeno, skrbimo za stroko in širimo znanje.

Sabina Šegula,
master floral design, spec. poročne dekoracije

ORGANIZIRAMO

  • Seminarje za strokovno javnost
  • Tečaje in delavnice za širšo javnost
  • Strokovna predavanja
  • Floristične dogodke
  • Izdelujemo dekoracije po naročilu.

AKADEMIJA CVETJA FLOWERACADEMY.SI

Sabina Šegula

Dr. Sabina Šegula je priznana floristka, ki je mojstrski izpit iz floristike uspešno zaključila na Nizozemskem, specializacijo za poročno floristiko pa v Nemčiji. Floristiko poučuje že več kot 25 let. v okviru svoje zasebne šole izvaja različna izobraževanja, tudi iz področja hortikulture (zelišča, medovite rastline, urejanje vrtov, teras, sobne rastline, zelnate okrasne rastline).

Na terenu izvaja svetovanja, zasaditve, oskrbo notranjih rastlin. Za vse, ki želijo edinstvene dekoracije za poročna slavja, obletnice in druge dogodke, svetuje, oblikuje in izvede celotna naročila.

Je avtorica mnogih strokovnih knjihg, člankov in hkrati urednica strokovne revije Akademija cvetja, ki v zadnjem času izhaja v elektronski obliki kot priročnik za izdelovanje različnih dekoracij.

Izjemno delo opravlja tudi pri velikonočni in božični krasitvi bazilike Sv. Petra v Vatikanu. V letu 2020 je odgovorna za božično krasitev prazničnih dreves v Vatikanu.

Floweracademy.NL in Floweracademy.SI je ustanovil in je v lasti Lucasa Jansena.

FlowerAcademy.NL, Lucas Jansen, ima več kot 39 let izkušenj z izobraževanjem v (mednarodni) cvetličarski verigi na področju poznavanja sort, kakovosti, trženja in cvetličarske umetnosti.

Z vrsto tečajev in tržnih raziskav v 25 različnih državah sveta je Floweracademy.NL ima pomembno izobraževalno vlogo na trgu.

Spletno učenje je ena od možnosti pri FlowerAcademy.TV in s partnerji v Sloveniji, Italiji in Kambodži in v drugih državah je na voljo tudi široka paleta tečajev v nacionalnem jeziku.

FlowerAcademy.NL

InfoFlowersPlants - Webapplication

Spletna aplikacija za osebno, poslovno ali trgovinsko uporabo!
Spletna aplikacija InfoFlowersPlants predstavlja portal do obsežnih iskalnikov za cvetje, sobne rastline, vrtne rastline in cvetoče čebulnice. Podatki za vsak izdelek so sestavljeni iz osnovnih podatkov, kot so barva, možnosti uporabe, temperature skladiščenja, globina rastlin itd. Poleg tega vam nudimo še vrsto drugih dejstev, kot so poreklo, nasveti za nego in druga pomembna dejstva. In vse to v 9 jezikih!

To aplikacijo lahko uporabljate na računalniku, prenosniku ali tablici. Dostop dobite s preverjanjem prijave in gesla.

Če želite več vpogleda, obiščite našo predstavitev aplikacije. Opomba: demo različica ne prikazuje vseh možnosti, ki jih ima iskalnik.

DEMO VERSION

Try the demo version of InfoFlowersPlants web application now!